DEČIJE TAPETE SA TEKSTUROM

DEČIJE FOTO TAPETE SA ILI BEZ TEKSTURE

Foto tapete koje se nalaze u našoj galeriji izradjujemo na materijalima koji vama odgovaraju. U ponudi imamo dve vrste materijala (papirne koje se lepe lepkom i PVC samolepljive tapete). Detaljnije o vrsti tapeta i njihovoj teksturi možete pogledati klikom na dugme teksture tapeta

GALERIJA DEČIJIH TAPETA

1      2

Fototapete za dečiju sobu

Bez obzira da li želite da dečiju sobu delimično ili potpuno ukrasite tapetama, ako odaberete neki od naših motiva koje vaša deca vole, to će sigurno biti ostvarenje njihovog sna. Dečije fototapete će dečiju sobu učiniti lepšom i prijatnijom, a deca više neće morati da žive u sobi sa belim ili zidovima u jednoj boji. Dečije PVC fototapete su stekle ogromnu popularnost kod dece i roditelja i to sa dobrim razlogom – zabavne su, jednostavne za postavljanje i omogućavaju vam da personalizujete svoj enterijer tako da izgleda baš kako vi želite. Bez obzira da li odaberete dečije sa motivima prirode, iz crtanog filma, sporta ili bilo koje druge oblasti, sigurno nećete pogrešiti. Učinićete dečiju sobu lepšom, ispuniti želje svom detetu, a istovremeno zaštititi zidove od oštećenja. Dečije PVC tapete su otporne na habanje, na vodu, pa i na većinu toga što deca mogu prosuti na zid. Održavanje dečijih PVC fototapeta je lako, a njihovo eventualno uklanjanje neše oštetiti zidove i ostaviti tragove lepka po njima.

Dečije pozadine koje se mogu ukloniti

Dizajnirajte modernu dečiju sobu pomoću naših dečjih tapeta i stikera koji se mogu ukloniti i koje će vaš mališan voleti godinama koje dolaze! Naša kolekcija tapeta za dečiju sobu ima mnogo izbora za mnoge stilove enterijera, kao što su neutralni stil enterijera dečije sobe (motivi prirode, svemira, mape i sl.), kao i poseban dizajn tapeta za dečiju sobu za dečake ili devojčice. Još jedna odlična opcija koju treba uzeti u obzir kada birate tapete za decu je ta da sami možete da dizajnirate dečiju tapetu koju želite da vaš mališan ima na zidu dečije sobe!
Svakoj narudžbi dečijih tapeta poklanjamo veliku pažnju, ljubav i pozitivnu energiju, jer je dizajn fototapeta naša strast. Izrađujemo i isporučujemo najbolje dečije tapete u Srbiji i dostupni smo za sva vaša pitanja i sugestije. Svaki od naših dizajna tapeta i zidnih stikera može se naručiti u željenim dimenzijama. Vaše je da izmerite dimenzije zida i odaberete željeni dezen, a ostalo je naša briga. Uradićemo odličan posao koji će sigurno zadovoljiti sve vaše zahteve i želje u pogledu kvaliteta i izgleda dečijih fototapeta

Zidne nalepnice – stikeri za dečiju sobu

Ako tražite nešto sa ‘Vau!’ faktorom za vašu dečiju sobu, a ne želite da prekrijete ceo zid postavljanjem dečije tapete, onda je opcija izrade zidnih stikera pravi izbor. Zidne nalepnice – stikere radimo u bilo kojoj veličini i obliku, a dezen je vaš izbor. U zavisosti od zahteva, možemo uraditi zidnu nalepnicu prema vašem dizajnu. U našem asortimanu imamo razne dezene zidnih stikera, od poznatih citata, junaka iz crtanih filmova, preko cveća i priridnih pejzaža, do dezena cigle i grafita.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.