DEČIJE TAPETE

INOVATIVNE DEČIJE FOTO TAPETE SA I BEZ TEKSTURE

Foto tapete koje se nalaze u našoj galeriji izradjujemo na materijalima koji vama odgovaraju. U ponudi imamo dve vrste materijala (papirne koje se lepe lepkom i PVC samolepljive tapete). Detaljnije o vrsti tapeta i njihovoj teksturi možete pogledati klikom na dugme teksture tapeta

GALERIJA DEČIJIH TAPETA

1      2

Učinite dečiju sobu prostorom iz mašte uz naše dečije tapete

Oslobodite svoju kreativnost, otkrijte jedinstveni stil dečije sobe uz naše dečije tapete. Naš stručni tim je ručno izabrao dizajnerske teme koje će vam pomoći da odaberete savršene dečije tapete za svoj prostor. Naša kolekcija tapeta je dizajnirana da zadovolji širok spektar ukusa i stilova, od klasičnih i tradicionalnih do modernih i savremenih. Bez obzira da li želite da napravite prepoznatljiv zid ili želite da dečijoj sobi dodate dašak elegancije i sofisticiranosti, naše dečije tapete će vam pomoći da postignete izgled koji želite. Sa širokim spektrom dezena i tekstura koje možete izabrati, naći ćete savršenu tapetu za dečiju sobu koja odgovara vašem detetu i vama. Uvereni smo da će vam naš izbor pomoći da stvorite prelepu zidnu dekoraciju za dečiju sobu o kojoj su vaša deca oduvek maštala. Pregledajte našu kolekciju dečijih tapeta i svojim izborom kreirajte savršen prostor za vašu decu.

Pretvorite dečiju sobu u prostor iz mašte uz naše dečije tapete

Naše iskustvo i stručnost u izradi dečijih tapeta može vam pomoći da odaberete dizajn koji odgovara vašim jedinstvenim ukusima i stilu dečije sobe. Mogućnost prilagođavanja dizajna će vam olakšati da dobijete savršeno rešenje za dekoraciju dečije sobe. Sve što treba da uradite je da odaberete dezen, izmerite dimenzije zida, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Kada suzite izbor svojih omiljenih dizajna, kontaktirajte nas za dalju akciju i naš stručni tim će vam pomoći da odaberete savršenu tapetu.

Ulepšajte prostor zabavnim tapetama za dečiju sobu

Nudimo veliki izbor šarenih i zabavnih dizajna tapeta za dečije sobe. Od razigranih tema iz džungle i magičnih jednoroga, do inspirativnih mapa sveta i motiva superheroja, naša kolekcija ima nešto za maštu svakog deteta. Kod nas lako možete pronaći savršenu tapetu koja odgovara vašem ličnom ukusu i dekoru dečije sobe. Od razigranih životinja i živopisnih šara, do očaravajućih likova iz bajki i priča, naše tapete za dečiju sobu će sigurno inspirisati maštu vašeg deteta i izmamiti im osmeh na lice. Sve dečije tapete su napravljene na ekološki prihvatljivim materijalima, a boje nemaju štetna isparenja.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.