Foto tapete -90

IZRAČUNAJTE CENU

NAPOMENA:

PVC Tapete su u osnovi plastificirane i vodoperive. Dodatna plastifikacija – laminacija (podrazumeva da se odštampana vodoperiva tapeta prekrije providnom mat folijom i tako zaštiti od habanja boje, uglavnom se koristi kod tamnih tonova ). Ako ne želite dodatnu plastifikaciju, NE štiklirajte polje PLASTIFIKACIJA – LAMINACIJA

POPUNITE FORMU I PORUČITE TAPET

MODEL TAPETE / FT – 90

Foto tapete koje se nalaze u našoj galeriji izradjujemo na materijalima koji vama odgovaraju. U ponudi imamo dve vrste materijala (papirne koje se lepe lepkom i PVC samolepljive tapete). PVC tapete su potpuno ravne, a kod papirnih postoji struktura odnosno reljef (efekat slame i peska) za detaljnije kliknite OVDE. PVC tapete prlikom lepljenja mora da se preklapaju  oko 1,5cm, dok kod papirnih ne ide na preklop već na sastav. Papirne tapete sa teksturom imaju težinu od 250g/m2, dok su PVC dosta tanje. Plastifikacija (dodatna zaštita) se radi isključivo kod PVC tapeta i služi da se odštampani tapete zaštiti od habanja, ako vam je tapeta na prometnijem mestu.

Ako se odlučite za samolepljivu PVC tapetu, zid mora biti u osnovi okrečen (u slučaju da obnavljate zidove, nakon gletovanja obavezno okrečiti zid ili ga premazati prajmerom bez granulacije, ako je zid krečen ne treba ga dodatno krečiti ni tretirati pajmerom. Prilikom poručivanja tapeta u formi obavezno obeležite koju tapetu želite (papirne ili samolepljive).

foto-tapete-92
foto-tapete-64
foto-tapete-148

Kao što smo već govorili u tekstu  u ponudi imamo foto tapete sa teksturom, odnosno tapete sa izraženim reljefom slame i teksturom peska i foto tapete bez teksture koje su plastificirane i vodoperive. Materijal koji se koristi za štampu foto tapeta bez teksture izradjeni su od pvc materijala debljine 100 mikrona. Maksimalna širina jedne rolne ne prelazi 1m. Lepljenje je potpuno jednostavno, direktno se lepi na okrečen zid bez ikakvog dodatnog lepka, jer su pvc foto tapete samolepljive. Kao dodatna zaštita (plastifikacija) od habanja materijala koristi se dodatna mat zaštita, koja se lepi preko odprintane tapete. Kod lepljenja samolepljive foto tapete obavezno preklapati rolnu preko rolne nekih 1,5cm, kada se zalepi prva rolna, sledeća preklapa prvu. Zid na kome se lepi samolepljivi tapet mora biti u osnovi okrečen ili premazan prajmerom. Na stranici dečije tapete takodje možete pogledati veliki izbor foto tapeta za vaše mališane

Kod foto tapete sa teksturom, materijal na čemu se štampaju tapete je nešto drugačiji kao i njeno postavljanje. Materijal koji se koristi za reljefnih foto tapeta ili tapete sa teksturom, izradjeni su od kvalitetnog papira težine 250gr/m2. Maksimalna širina jedne rolne ne prelazi 1m. Lepe se tapetom za tapete, tako što se namaže i tapet i zid. Kod lepljenja reljefne foto tapete ne ide preklapanje, već se spajaju rolne. Zid na kome se lepi samolepljivi tapet ne mora biti u okrečen preporučljivo je premazati prajmerom.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.